Всички категории
Железопътна служба

Начало> Продукт > Железопътна служба

Железопътна служба

Въвеждане

Железопътният транспорт е един от основните видове транспорт в международния търговски транспорт, на второ място след морския транспорт в международната търговия. Това е и един от основните бизнеси на директната международна логистика и най-големите му предимства са по-големият обем, по-бързата скорост, значително по-малките транспортни рискове от океанския транспорт и способността да се поддържа точна работа през цялата година.

Особеност

По-голям обем, по-бърза скорост, значително по-малко рисков транспорт от океанския транспорт и възможност за поддържане на навременни операции през цялата година

Процес на работа
  • Потвърдете комисионната и предоставете информация за стоките

   (1) Подробна информация за товарната пратка (китайско и английско име, код по ХС, брой опаковъчни части, нетно тегло, бруто тегло, за единичен товар с наднормено тегло трябва да се предостави схема за опаковане)

   (2) Потвърждение за необходимостта от услуги като ремарке или вътрешна железопътна връзка на мястото на произход.

  • Шкаф за зареждане и колекция от снимки на шкаф за зареждане

   (1) Необходимо е да се предоставят общо 8 снимки, за да се осигурят празни кутии, заредени наполовина, заредени три четвърти, напълно заредени, полузатворени, напълно затворени, номер на ключалката в близък план и т.н.

   (2) Товарът в контейнера трябва да бъде балансиран, натоварен и фиксиран здраво, ако има частично тегло, това може да доведе до претоварване, не само допълнителни разходи, но също така може да забави графика за транспортиране.

  • Митническо освобождаване и проверка

   (1) Предварително записана митническа декларация, търговски договор (печат), фактура, опаковъчен лист, пълномощно за митническа декларация (печат)

   (2) Правна проверка на стоките трябва да осигури правна проверка на митническо оформяне на стоки, производствени и търговски единици и бизнес лиценз на получателя или изпращача, копие от сертификата за митническа регистрация.

   (3) Всички документи и информация за митническата декларация трябва да попълнят номера на кутията, сумата на фактурата да съответства на декларираната сума, а брутното тегло и броят на стоките трябва да съответстват на декларираните митници.

   (4) Преди изпращане потвърдете с получателя предварително дали стоките се нуждаят от други документи (и дали имат нужда от оригинала), като здравен сертификат, сертификат за инспекция на завода, сертификат за произход, лиценз за внос и др. в транзитното пристанище и митническо освобождаване на местоназначението.

  • Товарът пристига на изходния терминал

   Товарът в гарата, водачът трябва да внесе в склада, да върне списъка с контейнери, списъка с теглото, списъка за товарене (цялата информация трябва да бъде оригинална и подпечатана) товарът в гарата трябва да закара 4 дни преди завършването.

  • Митническо оформяне
  • Отпътуване
  • Изработка на транспортна товарителница

   След международното заминаване ние правим товарителницата според номера на кутията, номера на печата и друга информация.

  • Пристигане на товара в пристанището на местоназначение и митническо освобождаване
  • Върнете контейнера в целевия порт след освобождаване

   Получателят на пристанището на местоназначение връща контейнера в определения двор с ATB документа и кода за вземане.

ЧЗВ
 • Q

  Какво е Dlink Global?

  A

  Dlink Global е със седалище в Шенжен и има клонове в Хонг Конг, Чанша, Шанхай и Лос Анджелис. Това е първостепенна международна спедиторска компания, която е специализирана в международна логистика и транспорт повече от 20 години. Dlink Global притежава квалификации като IATA/CATA/WCA/NVOCC и може да се справи с различни услуги, включително международен въздушен транспорт, контейнерни превози, LCL (по-малко от контейнерен товар), превоз на насипни товари, чартиране, складиране, доставка, митническо посредничество, декларация за проверка , събиране на товари, застраховка и др.

 • Q

  Какви са изгодните услуги и маршрути на Dlink Global?

  A

  Услуга с предимства: Започвайки от Китай/Хонконг, Dlink Global предлага услуги за въздушен транспорт с маршрути, покриващи Европа, Америка, Близкия изток, Африка и други региони.


  Специализирани маршрути: Изключителни чартърни услуги за национална дистрибуция в Русия, което прави Dlink Global най-ранната китайска чартърна компания за Русия.


  Специфични за проекта маршрути: Специализирани транспортни решения за електронни цигари и масло за електронни цигари, служещи като един от първите превозвачи за доставки на електронни цигари в Китай.


  Специализирани решения: Dlink Global предоставя професионални транспортни решения за медицинско оборудване, инструменти, електронни продукти, реактиви, извънгабаритни товари и др.

 • Q

  Има ли ограничения за продукти за международен въздушен транспорт?

  A

  Товарните превози по въздушен транспорт се категоризират като общи стоки, продукти с батерии, нетрайни стоки, фармацевтични продукти, опасни стоки и други категории. Специфичните изисквания за вида на товара и опаковката се определят въз основа на авиокомпанията, типа на въздухоплавателното средство, пристанищата на заминаване и местоназначение.

 • Q

  Как се гарантира сигурността на стоките?

  A

  Dlink Global предлага професионални транспортни решения и извършва стриктни проверки на външната опаковка на стоките на всеки оперативен етап, за да гарантира нейната стабилност. За артикули с висока стойност компанията съдейства на клиентите при закупуване на пълно застрахователно покритие, за да защити интересите си. В случай на повредена или загубена стока, Dlink Global ще помогне на клиентите да предявят необходимите искове.

 • Q

  Какъв е срокът за транспортиране?

  A

  С над 20 години опит, Dlink Global натрупа зрял опит в транспортните маршрути, оперативните процеси и ефективността на обслужването. Компанията предлага разнообразие от транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания за времето на различни клиенти, като гарантира, че отговарят на нуждите на клиентите в множество измерения, включително решения, цени, време и обслужване.

33
88
未命名-17
未命名-18
сила

Защо да изберете нас

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1