Всички категории
За нас

Начало> За нас

Профил на компанията

微 信 图片 _20230227162658

Глобалната мрежа на Dlink покрива ключови градове по целия свят, включително Хонконг, Шенжен, Гуанджоу, Кингдао, Шанхай в Китай и Лос Анджелис в САЩ. Страхотните партньорства с много агенти по целия свят ни помогнаха да обслужваме нашите клиенти. Имаме повече от 200 агенти в чужбина, които идват от Европа, Северна Америка, Южна Америка, Югоизточна Азия, Австралия, Близкия изток и Африка.

Едно от най-важните ни предимства е, че сме в състояние да предложим най-професионалното и убедително обслужване на нашите клиенти с висока ефективност, но ниска цена при всякакви такси. Ние мислим за най-доброто логистично решение за нашите клиенти въз основа на най-добрата тарифа за навло и удобни начини за работа, след като удовлетворим техните изисквания по време, налично пространство и митническо освобождаване. Винаги правим всичко възможно, за да гарантираме най-доброто за клиентите.

Dlink Global разполага с професионални екипи в много области с най-изключителен професионализъм и опит, за да гарантира висока ефективност и качество. Винаги сме в състояние да придобием логистична информация от първа ръка и след това да коригираме най-подходящите стратегии с дългогодишен професионален опит в логистиката.

DlinkGlobal Logistics винаги е била посветена на предлагането на топло обслужване на своите клиенти и това е, което всеки в това семейство винаги има предвид като основна основа за проспериращото развитие на компанията.

Ние вярваме, че за да се установи силна връзка с клиентите и след това да остане неразрушима, трябва да има някои ключови правила, които да се следват; Да мислят каквото им трябва; Да постигнат това, което искат; Да подобри това, което очакват.

Dlink Global се състои от толкова много невероятни логистични експерти със солидни умения, богат трудов опит и уникални ресурси в обществото. Тяхната усърдна работа и страст към кариерата винаги могат да докоснат сърцата на клиентите и накрая да спечелят доверието им. Anyone Dlink се ангажира първо да направи най-доброто и след това да предостави на клиентите най-доброто от най-доброто.

Демонстрация

about11
about12
about13
about14
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7

Фирмен албум

19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Нашият партньор

Cooperative Airlines

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1