Всички категории
Логистика за специални товари

Начало> Продукт > Логистика за специални товари

Логистика за специални товари

Въвеждане

Dlink International Logistics е натрупала богат опит в превоза на специални товари за дълъг период от време и нейният транспортен обхват обхваща всички страни по света, особено в категориите електронни цигари и тютюнево масло, химикали, батерии и продукти, съдържащи батерии ( мобилни телефони, компютри и др.).


Особеност

● 1. Доставка на електронни цигари, vape oil

Транспортирането на електронни цигари и масло за парене е един от основните транспортни продукти на DLINK, който има силни транспортни предимства. DLINK и много големи местни фабрики за електронни цигари стартираха дългогодишно транспортно сътрудничество, ползващо се с доверието на клиентите

未命名-2

● 2.Транспорт на батерии и продукти, съдържащи батерии

Таксуваните продукти принадлежат към специалната категория транспортни артикули в международния логистичен транспорт, които трябва да предоставят съответния идентификационен доклад и сертификат за квалификация, когато ги транспортират, и след това да си сътрудничат със специфични канали за изпращане, DLINK има стабилни канали и транспортен опит в транспортиране на такива артикули и максимизира услугата въз основа на осигуряване на безопасност и навременност.

● 3. Транспортиране на други видове специални пратки

Транспортиране на други специални артикули, включително: текстил, химикали, храни, продукти за грижа за кожата, машини и оборудване, медицинско оборудване и др.

ЧЗВ
 • Q

  Какво е Dlink Global?

  A

  Dlink Global е със седалище в Шенжен и има клонове в Хонг Конг, Чанша, Шанхай и Лос Анджелис. Това е първостепенна международна спедиторска компания, която е специализирана в международна логистика и транспорт повече от 20 години. Dlink Global притежава квалификации като IATA/CATA/WCA/NVOCC и може да се справи с различни услуги, включително международен въздушен транспорт, контейнерни превози, LCL (по-малко от контейнерен товар), превоз на насипни товари, чартиране, складиране, доставка, митническо посредничество, декларация за проверка , събиране на товари, застраховка и др.

 • Q

  Какви са изгодните услуги и маршрути на Dlink Global?

  A

  Услуга с предимства: Започвайки от Китай/Хонконг, Dlink Global предлага услуги за въздушен транспорт с маршрути, покриващи Европа, Америка, Близкия изток, Африка и други региони.


  Специализирани маршрути: Изключителни чартърни услуги за национална дистрибуция в Русия, което прави Dlink Global най-ранната китайска чартърна компания за Русия.


  Специфични за проекта маршрути: Специализирани транспортни решения за електронни цигари и масло за електронни цигари, служещи като един от първите превозвачи за доставки на електронни цигари в Китай.


  Специализирани решения: Dlink Global предоставя професионални транспортни решения за медицинско оборудване, инструменти, електронни продукти, реактиви, извънгабаритни товари и др.

 • Q

  Има ли ограничения за продукти за международен въздушен транспорт?

  A

  Товарните превози по въздушен транспорт се категоризират като общи стоки, продукти с батерии, нетрайни стоки, фармацевтични продукти, опасни стоки и други категории. Специфичните изисквания за вида на товара и опаковката се определят въз основа на авиокомпанията, типа на въздухоплавателното средство, пристанищата на заминаване и местоназначение.

 • Q

  Как се гарантира сигурността на стоките?

  A

  Dlink Global предлага професионални транспортни решения и извършва стриктни проверки на външната опаковка на стоките на всеки оперативен етап, за да гарантира нейната стабилност. За артикули с висока стойност компанията съдейства на клиентите при закупуване на пълно застрахователно покритие, за да защити интересите си. В случай на повредена или загубена стока, Dlink Global ще помогне на клиентите да предявят необходимите искове.

 • Q

  Какъв е срокът за транспортиране?

  A

  С над 20 години опит, Dlink Global натрупа зрял опит в транспортните маршрути, оперативните процеси и ефективността на обслужването. Компанията предлага разнообразие от транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания за времето на различни клиенти, като гарантира, че отговарят на нуждите на клиентите в множество измерения, включително решения, цени, време и обслужване.

未命名-14
未命名-15
未命名-16
сила

Защо да изберете нас

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1