Всички категории
Международен въздушен превоз

Начало> Продукт > Международен въздушен превоз

Международен въздушен превоз

Въвеждане

Международната въздушна транспортна услуга е най-изгодната основна услуга на директната международна логистика! Директната международна логистика е установена в областта на международния въздушен транспорт от 20 години и осъществява тясно сътрудничество с клиенти в страната и чужбина. Компанията спечели единодушната похвала на клиентите с цел почтеност и обслужване, спечели значителен пазар със своята бърза, безопасна и точна супер ефективност, значително съкрати времето за доставка и изигра голяма роля в ускоряването на оборота на капитала и циркулацията на логистичната верига за доставки.

Особеност

Бързо, безопасно и точно, което изигра голяма роля за ускоряване на оборота на капитала и циркулацията на доставчиците

Процес на работа
  • Запитване от собственик
  • оферта
  • Приемете пратката на собственика
  • Резервация
  • Складиране
  • Декларирайте на митницата
  • Потвърждение и промяна на товарителницата
  • Подпишете сметката
  • Уреждане на разходите
  • Финансово предаване
ЧЗВ
 • Q

  Какво е Dlink Global?

  A

  Dlink Global е със седалище в Шенжен и има клонове в Хонг Конг, Чанша, Шанхай и Лос Анджелис. Това е първостепенна международна спедиторска компания, която е специализирана в международна логистика и транспорт повече от 20 години. Dlink Global притежава квалификации като IATA/CATA/WCA/NVOCC и може да се справи с различни услуги, включително международен въздушен транспорт, контейнерни превози, LCL (по-малко от контейнерен товар), превоз на насипни товари, чартиране, складиране, доставка, митническо посредничество, декларация за проверка , събиране на товари, застраховка и др.

 • Q

  Какви са изгодните услуги и маршрути на Dlink Global?

  A

  Услуга с предимства: Започвайки от Китай/Хонконг, Dlink Global предлага услуги за въздушен транспорт с маршрути, покриващи Европа, Америка, Близкия изток, Африка и други региони.


  Специализирани маршрути: Изключителни чартърни услуги за национална дистрибуция в Русия, което прави Dlink Global най-ранната китайска чартърна компания за Русия.


  Специфични за проекта маршрути: Специализирани транспортни решения за електронни цигари и масло за електронни цигари, служещи като един от първите превозвачи за доставки на електронни цигари в Китай.


  Специализирани решения: Dlink Global предоставя професионални транспортни решения за медицинско оборудване, инструменти, електронни продукти, реактиви, извънгабаритни товари и др.

 • Q

  Има ли ограничения за продукти за международен въздушен транспорт?

  A

  Товарните превози по въздушен транспорт се категоризират като общи стоки, продукти с батерии, нетрайни стоки, фармацевтични продукти, опасни стоки и други категории. Специфичните изисквания за вида на товара и опаковката се определят въз основа на авиокомпанията, типа на въздухоплавателното средство, пристанищата на заминаване и местоназначение.

 • Q

  Как се гарантира сигурността на стоките?

  A

  Dlink Global предлага професионални транспортни решения и извършва стриктни проверки на външната опаковка на стоките на всеки оперативен етап, за да гарантира нейната стабилност. За артикули с висока стойност компанията съдейства на клиентите при закупуване на пълно застрахователно покритие, за да защити интересите си. В случай на повредена или загубена стока, Dlink Global ще помогне на клиентите да предявят необходимите искове.

 • Q

  Какъв е срокът за транспортиране?

  A

  С над 20 години опит, Dlink Global натрупа зрял опит в транспортните маршрути, оперативните процеси и ефективността на обслужването. Компанията предлага разнообразие от транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания за времето на различни клиенти, като гарантира, че отговарят на нуждите на клиентите в множество измерения, включително решения, цени, време и обслужване.

微 信 图片 _20200716215351
微 信 图片 _20200716215344 (1)
微 信 图片 _20200826142604
微 信 图片 _20200826142601
сила

Защо да изберете нас

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1