Всички категории
Международно океанско корабоплаване

Начало> Продукт > Международно океанско корабоплаване

Международно океанско корабоплаване

Въвеждане

Международното корабоплаване е един от основните бизнеси на Dlink, ние поемаме целия транспорт за внос и износ между големите световни пристанища и свързаните с тях връзки и услуги, в международния и много международни предприятия достигнаха дълбочина на сътрудничество, целостта на компанията на целта , да предоставя на клиентите качествени услуги, спечелили доверието на клиентите.

Пристанище Шанхай, пристанище Нингбо, пристанище Тиендзин, пристанище Гуанджоу, пристанище Кингдао, пристанище Кинхуандао, пристанище Далиан, пристанище Шенжен, пристанище Джоушан, пристанище Инкоу и др.

Особеност

Ниска цена, дълго време, подходящо за голям обем външни поръчки

Процес на работа
  • Запитване от собственик
  • оферта
  • Приемете пратката на собственика
  • Резервация и трейлър
  • Подемно-товарни шкафове
  • Митническо освобождаване и освобождаване
  • Предаване с корабособственици и спедиторски агенти
  • Издаване на товарителници
  • Събиране на разходите за доставка
  • Промяна на товарителницата по местоназначение
ЧЗВ
 • Q

  Какво е Dlink Global?

  A

  Dlink Global е със седалище в Шенжен и има клонове в Хонг Конг, Чанша, Шанхай и Лос Анджелис. Това е първостепенна международна спедиторска компания, която е специализирана в международна логистика и транспорт повече от 20 години. Dlink Global притежава квалификации като IATA/CATA/WCA/NVOCC и може да се справи с различни услуги, включително международен въздушен транспорт, контейнерни превози, LCL (по-малко от контейнерен товар), превоз на насипни товари, чартиране, складиране, доставка, митническо посредничество, декларация за проверка , събиране на товари, застраховка и др.

 • Q

  Какви са изгодните услуги и маршрути на Dlink Global?

  A

  Услуга с предимства: Започвайки от Китай/Хонконг, Dlink Global предлага услуги за въздушен транспорт с маршрути, покриващи Европа, Америка, Близкия изток, Африка и други региони.


  Специализирани маршрути: Изключителни чартърни услуги за национална дистрибуция в Русия, което прави Dlink Global най-ранната китайска чартърна компания за Русия.


  Специфични за проекта маршрути: Специализирани транспортни решения за електронни цигари и масло за електронни цигари, служещи като един от първите превозвачи за доставки на електронни цигари в Китай.


  Специализирани решения: Dlink Global предоставя професионални транспортни решения за медицинско оборудване, инструменти, електронни продукти, реактиви, извънгабаритни товари и др.

 • Q

  Има ли ограничения за продукти за международен въздушен транспорт?

  A

  Товарните превози по въздушен транспорт се категоризират като общи стоки, продукти с батерии, нетрайни стоки, фармацевтични продукти, опасни стоки и други категории. Специфичните изисквания за вида на товара и опаковката се определят въз основа на авиокомпанията, типа на въздухоплавателното средство, пристанищата на заминаване и местоназначение.

 • Q

  Как се гарантира сигурността на стоките?

  A

  Dlink Global предлага професионални транспортни решения и извършва стриктни проверки на външната опаковка на стоките на всеки оперативен етап, за да гарантира нейната стабилност. За артикули с висока стойност компанията съдейства на клиентите при закупуване на пълно застрахователно покритие, за да защити интересите си. В случай на повредена или загубена стока, Dlink Global ще помогне на клиентите да предявят необходимите искове.

 • Q

  Какъв е срокът за транспортиране?

  A

  С над 20 години опит, Dlink Global натрупа зрял опит в транспортните маршрути, оперативните процеси и ефективността на обслужването. Компанията предлага разнообразие от транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания за времето на различни клиенти, като гарантира, че отговарят на нуждите на клиентите в множество измерения, включително решения, цени, време и обслужване.

未命名-12
22
未命名-13
сила

Защо да изберете нас

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1