Всички категории
Мултимодален транспорт

Начало> Продукт > Мултимодален транспорт

Мултимодален транспорт

Въвеждане

Международният мултимодален транспорт се генерира и развива на базата на контейнерен транспорт, е в съответствие с договора за международен мултимодален транспорт, поне два различни вида транспорт, мултимодалният транспортен оператор ще поеме стоките от територията на една страна до другата посочено от държавата място за доставка на превоз на товари. Международният мултимодален транспорт е приложим за воден, автомобилен, железопътен и въздушен транспорт.

Особеност

● 1. Еднаквост на отговорността и простота на процедурите.

● 2. Спестяване на разходи и намаляване на транспортните разходи.

● 3. намаляване на междинните връзки, съкращаване на времето и подобряване на качеството на транспорта.

● 4. Повишено ниво на транспортна организация и по-голяма рационализация на транспорта.

● 5. осъществяване на транспорт от врата до врата.

Процес на работа
  • Приемане на заявки за пратки и сключване на договори за мултимодален транспорт
  • Издаване и вземане на празни контейнери
  • Износна митническа декларация
  • Опаковане и предаване на товари
  • Резервация и организиране на доставка на товари
  • Застраховка при доставка на товари
  • Издаване на мултимодална товарителница и организиране на цялостния транспорт на стоките
  • Митническо дело в процеса на превоз на товари
  • Доставка на товари при пристигането
ЧЗВ
 • Q

  Какво е Dlink Global?

  A

  Dlink Global е със седалище в Шенжен и има клонове в Хонг Конг, Чанша, Шанхай и Лос Анджелис. Това е първостепенна международна спедиторска компания, която е специализирана в международна логистика и транспорт повече от 20 години. Dlink Global притежава квалификации като IATA/CATA/WCA/NVOCC и може да се справи с различни услуги, включително международен въздушен транспорт, контейнерни превози, LCL (по-малко от контейнерен товар), превоз на насипни товари, чартиране, складиране, доставка, митническо посредничество, декларация за проверка , събиране на товари, застраховка и др.

 • Q

  Какви са изгодните услуги и маршрути на Dlink Global?

  A

  Услуга с предимства: Започвайки от Китай/Хонконг, Dlink Global предлага услуги за въздушен транспорт с маршрути, покриващи Европа, Америка, Близкия изток, Африка и други региони.


  Специализирани маршрути: Изключителни чартърни услуги за национална дистрибуция в Русия, което прави Dlink Global най-ранната китайска чартърна компания за Русия.


  Специфични за проекта маршрути: Специализирани транспортни решения за електронни цигари и масло за електронни цигари, служещи като един от първите превозвачи за доставки на електронни цигари в Китай.


  Специализирани решения: Dlink Global предоставя професионални транспортни решения за медицинско оборудване, инструменти, електронни продукти, реактиви, извънгабаритни товари и др.

 • Q

  Има ли ограничения за продукти за международен въздушен транспорт?

  A

  Товарните превози по въздушен транспорт се категоризират като общи стоки, продукти с батерии, нетрайни стоки, фармацевтични продукти, опасни стоки и други категории. Специфичните изисквания за вида на товара и опаковката се определят въз основа на авиокомпанията, типа на въздухоплавателното средство, пристанищата на заминаване и местоназначение.

 • Q

  Как се гарантира сигурността на стоките?

  A

  Dlink Global предлага професионални транспортни решения и извършва стриктни проверки на външната опаковка на стоките на всеки оперативен етап, за да гарантира нейната стабилност. За артикули с висока стойност компанията съдейства на клиентите при закупуване на пълно застрахователно покритие, за да защити интересите си. В случай на повредена или загубена стока, Dlink Global ще помогне на клиентите да предявят необходимите искове.

 • Q

  Какъв е срокът за транспортиране?

  A

  С над 20 години опит, Dlink Global натрупа зрял опит в транспортните маршрути, оперативните процеси и ефективността на обслужването. Компанията предлага разнообразие от транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания за времето на различни клиенти, като гарантира, че отговарят на нуждите на клиентите в множество измерения, включително решения, цени, време и обслужване.

未命名-10
11
未命名-11
сила

Защо да изберете нас

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1