Всички категории
Статии

Начало> Статии

Отчаяно работете отчаяно играйте!

Време за публикуване: 2023 Прегледи: 76

Годишната C5C конференция се проведе в Мюнхен, Германия, както беше планирано. Нашите партньори от Dlink International Logistics бяха поканени да присъстват на конференцията. Четиридневната програма беше наситена със сериозни срещи и забавни дейности на открито, които бяха много ползотворни за нашите партньори.По време на срещите един на един нашите партньори обмениха идеи с колегите си от различни страни и региони и обсъдиха проблемите, срещани в ежедневното логистично сътрудничество, а чрез комуникация и обмен бъдещата посока на сътрудничество беше изяснена. Чрез комуникация и обмен бъдещата посока на сътрудничество ще бъде по-ясна.


3.3

3.4


След интензивните разговори последва спокойно празненство. На бирения банкет нашите партньори се срещнаха със стари и нови приятели, наваксаха със стари приятели и разговаряха с нови приятели, което ще ги сближи един с друг и се смята, че ще бъде по-полезно за бъдеща комуникация и обмен в работата.


3.5

3.6


След това посетихме снежните планини в Мюнхен и фабриката за уиски. ...... Партньорите на Dlink International Logistics зарязаха обичайните условия на работа и се забавляваха в прегръдките на природата. Хълмисти планини, спретнати ели, сцена на зелена декомпресия в очите, великолепен пейзаж на природата!


Работете здраво, играйте здраво. Пътуването C5C, международните партньори на Dlink се възползваха много от тясната комуникация за задълбочаване на мълчаливото разбиране помежду си и от веселия роуминг за насърчаване на взаимното приятелство. Смята се, че чрез скачването и обмена на тази среща Dlink International Logistics ще отиде по-широко по пътя на развитието на директен маршрут в бъдеще. Продължавайки напред, бъдещето на Dlink International Logistics ще бъде още по-добро!

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1