Всички категории
Статии

Начало> Статии

Хайде пак! Dlink International Logistics беше поканен да присъства на 8-мата годишна конференция на Conquers Cargo Network (CQR)

Време за публикуване: 2023 Прегледи: 68

Осмата годишна конференция на Conqueror (CQR) наскоро се проведе в Пукет, Тайланд. Годишната конференция на CQR е една от най-влиятелните и високопоставени конференции в глобалната логистична индустрия. Тя има за цел да предостави възможност на глобалните партньори да се срещнат лице в лице и да развият взаимноизгодни бизнес отношения чрез платформата CQR. Като представител на тази конференция, Dlink International Logistics беше поканена и присъства на конференцията.Конференцията започна със спокоен и безплатен коктейл. Нашите партньори от Dlink International присъстваха в пълна екипировка и имаха страхотен разговор с представители на други световни спедитори. Разбира се, това постави добра основа и за последвалите бизнес срещи.В бизнес срещата партньорите на Dlink International обсъдиха ежедневните услуги (международен въздушен транспорт, контейнерни превози, консолидация на насипни товари ......) и бъдещия план за развитие на Dlink International с други участници и обсъдиха бъдещото развитие посока на международната логистична индустрия, обмениха изискванията на вътрешния и задграничния логистичен пазар и съвместно търсене на печелившо сътрудничество.Conqueror Freight Network (CQR) е единствената призната качествена независима спедиторска мрежа в индустрията, призната и сертифицирана от ELITE Association Logistics Network (ELITE). Нейните членове са разположени в 262 града в 143 страни по света. Организацията обединява качествени спедитори във всеки голям град, работещи в тясно сътрудничество помежду си, за да разширят обхвата си, да намалят разходите и рисковете и да им позволят да се конкурират на по-равностойна основа с най-големите международни компании.

Чрез този обмен с други спедитори, концепцията за предоставяне на топли логистични услуги от Dlink International Logistics беше високо призната от колегите си и още по-решително е, че бъдещата посока на развитие на Dlink International е задълбочено разбиране на нуждите на клиентите и осигурете им по-удобно, по-безопасно и по-достъпно логистично изживяване!

Горещи категории

ЛОГИСТИЧНА АСОЦИАЦИЯ

7
6
5
4
3
2
1